Επικοινωνία

Στην αρχή

Υπηρεσίες - Ραδιοταξί Πειραιάς 1


Καλέστε στο σύγχονο τηλεφωνικό μας κέντρο (52 γραμμές) 210 41.82.333, 24 ώρες το 24ωρο - 365 ημέρες το χρόνο για να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε μετακίνηση θέλετε να κάνετε.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑΞΙ

Το πλησιέστερο αυτοκίνητο μας θα φροντίσει την άμεση μεταφορά σας από το σημείο που θέλετε στον ακριβή προορισμό σας (ελ. Χρέωση 5€).

ΡΑΝΤΕΒΟΥ – Σας δίνουμε τη δυνατότητα να κλεισετε ραντεβού για την ώρα και την ημέρα την οποία επιθυμείτε, ή σε μόνιμη βάση τις ημέρες και ώρες που επιθυμείτε. Η χρέωση του ραντεβού είναι κατ' ελάχιστο 4€ συν 2€ το ραντεβού δηλαδή 6€.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΩΝ

Υπεύθυνα και με απόλυτη ασφάλεια εξυπηρετούμε τη μετακίνηση των παιδιών σας στο σχολείο, σε αθλητικές ή άλλες δραστηριότητες με επιβεβαίωση της επιβίβασης και αποβίβασης τους.

ΑΜΕΑ

Αναλαμβάνουμε με σεβασμό και ασφάλεια τη μετακίνηση ατόμων με κινητικά προβλήματα, προβλήματα όρασης ή ακοής.

PET - ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Ανησυχείτε για τη μεταφορά του πιστού σας φίλου; Αναλαμβάνουμε με τη συνοδεία σας τη μεταφορά του κατοικίδιου σας χωρίς επιπλέον χρέωση.

ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ

Αναλαμβάνουμε με απόλυτη ασφάλεια την παραλαβή και την παράδοση των δεμάτων σας, εντός και εκτός Αθηνών.

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ – ΛΙΜΑΝΙΑ – ΣΙΔ.ΣΤΑΘΜΟΙ – ΚΤΕΛ

Καλέστε μας με όποιο τρόπο εσείς επιλέξετε και εμείς θα φροντίσουμε τη μετάβαση και επιστροφή σας από λιμάνια, υπεραστικούς σταθμούς λεωφορείων (ΚΤΕΛ), τρένων καθώς και από  το διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Το ραδιοταξί Πειραιάς 1 αποτελεί ένα εκτεταμένο δίκτυο παροχής υπηρεσιών και εξυπηρέτησης που καλύπτουν τις ανάγκες των εταιρειών με αξιοπιστία και επαγγελματική επάρκεια.

Η φιλοσοφία μας: Υπηρεσίες που συμμορφώνονται πλήρως με τις απαιτήσεις σας.

Αναλαμβάνουμε μετακινήσεις στελεχών, προσωπικού επιχειρήσεων, φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων τόσο σε αστικά κέντρα όσο και σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - TOUR

Η Ελλάδα έχει πλούσια ιστορία. Οι Έλληνες δημιούργησαν με την τέχνη τους αισθητικές αρχές και πρότυπα που κέρδισαν ευρεία αποδοχή και απέκτησαν παγκόσμια ακτινοβολία.

Θελήσατε να έρθετε σε επαφή με την ιστορία και την τέχνη της Ελλάδας;

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά και ξενάγηση σας σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και όπου αλλού επιθυμείτε, εντός και εκτός πόλεων.

Εξασφαλίζουμε με συνέπεια τη μεταφορά σας από και προς το ξενοδοχείο σας.


Loading